пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

Завдання ЗНО з історії України з поясненнями фахівців


Цього року зовнішнє незалежне оцінювання з історії України є найбільш популярним серед випускників шкіл, окрім обов’язкового тесту з української мови. Також тест є одним із обов’язкових предметів на вибір випускників шкіл, результати якого зараховуватимуться як державна підсумкова атестація у старшій школі.
Освіта.ua пропонує всім, хто готується до іспитів з історії України, безкоштовний онлайн-сервіс, що містить завдання тестів ЗНО з історії України, правильні відповіді на завдання, а також ґрунтовні пояснення провідних фахівців до правильної відповіді кожного з завдань тесту.
Майбутні учасники ЗНО можуть безкоштовно скористатись поясненнями до тестів ЗНО з історії України, що були використані Українським центром оцінювання якості освіти у 2014, 2015 роках, а також пробного ЗНО 2015 року.
Загалом, використання сервісу допоможе учасникам ЗНО зрозуміти структуру тесту з історії України, ознайомитись із формами завдань та поясненнями до правильних відповідей до кожного завдання тесту. Далі за посиланням http://osvita.ua/test/51028/

Немає коментарів:

Дописати коментар