понеділок, 22 лютого 2016 р.

ЗНО-2016 вийшло на нормальний план підготовки

http://osvita.ua/test/50310/
Система зовнішнього незалежного оцінювання вийшла на нормальний план підготовки. Про це виступаючи у парламенті повідомила перший заступник міністра освіти і науки Інна Совсун.
«Відповідно до затвердженого календарного плану, ми вкладаємось у визначені рамки», - зазначила Совсун.
Вона нагадала, що з 1 лютого триває реєстрація учасників ЗНО, міністерством узгоджена та підготовлена нормативно-правова база проведення тестування, відбулось відновлення програмного забезпечення УЦОЯО.
Також, за словами першого заступника міністра, новацією цього року стане апробація нового формату тестування з іноземних мов – тесту на аудіювання.
Як відомо, випускні шкільні іспити з української мови і літератури, математики та історії України, які в 2016 році будуть проведені у формі ЗНО, і результати яких за бажанням абітурієнтів можуть бути використані для вступу до ВНЗ, відбудуться у травні.
Зокрема, основна сесія ЗНО розпочнеться 5 травня тестуванням з української мови і літератури. Тестування з математики буде проведено 11 травня, а з історії України - 13 травня.
Зовнішнє незалежне оцінювання з інших предметів відбуватиметься після завершення навчального року, у період з 3 до 17 червня. Упродовж цього часу абітурієнти матимуть можливість скласти тести, результати з яких будуть необхідні для вступу до вищих навчальних закладів.

Немає коментарів:

Дописати коментар